𝓟𝓼𝓲𝓴𝓸𝓽𝓮𝓻𝓪𝓹𝓲𝓪 𝓟𝓸𝔃𝓲𝓽𝓲𝓿𝓮: ajo që ju ndryshon së pari ju, si dhe ju ndihmon të ndikoni pozitivisht tek të tjerët rreth jush. 🌞☘️

𝑵𝒅𝒊𝒉𝒎𝒐𝒋𝒆𝒏𝒊 𝒅𝒉𝒆 𝒎𝒃ë𝒔𝒉𝒕𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊 𝒗𝒆𝒕𝒆𝒏! 🤗

🎯Në këtë Trajnim pjesëmarrësit do të përgatiten profesionalisht si këshillues/psikoterapeut përmes kombinimit të teorisë dhe proceseve të vetëzbulimit.🪷

𝐓𝐫𝐚𝐣𝐧𝐞𝐫𝐞: 𝐃𝐫. 𝐉𝐞𝐭𝐨𝐧𝐚 𝐌𝐲𝐭𝐞𝐯𝐞𝐥𝐢

Shpërndaje këtë Njoftim, Zgjidhni platformën tuaj!