Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj!

Kohëzgjatja: 5 javë.

Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha.

Fillon në 25 Shtator.

Shpërndaje këtë Njoftim, Zgjidhni platformën tuaj!