• Në këtë Trajnim do të përvetësoni:

  📌Kuptimin e rëndësisë së procesit të këshillimit.

  📌Aftësitë e nevojshme në zbatimin e metodave dhe teknikave.

  📌Njohjen dhe aplikimin e kodit të etikës.

  📌Njohuri të gjithanshme të teorisë dhe teknikave të këshillimit.

  Psikologe – Psikoterapeute: Kristina Qirici

  Fillon 29 Shtator.

 • Mësoni si të fitoni fonde, duke shkruar dhe aplikuar #Projekte profesionale.

  Përvetësoni të gjitha teknikat dhe praktikat e realizimit të një #Projekti të mirëfilltë!

  Kohëzgjatja: 5 javë

  Trajner : Myftar Doci ( Drejtor ekzekutiv i ANTTARC)

  Fillon në 26 Shtator.

 • Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj!

  Kohëzgjatja: 5 javë.

  Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha.

  Fillon në 25 Shtator.

 • 📌𝘕ë 𝘬ë𝘵ë 𝘛𝘳𝘢𝘫𝘯𝘪𝘮 𝘥𝘰 𝘵ë 𝘱ë𝘳𝘷𝘦𝘵ë𝘴𝘰𝘯𝘪:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  📍𝐓𝐫𝐚𝐣𝐧𝐞𝐫𝐞 :
  𝐍𝐚𝐢𝐦𝐞 𝐁𝐨𝐫𝐨𝐯𝐚, 𝐄𝐯𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐇𝐚𝐬𝐚.

  📍𝐂𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭ë 𝐞 𝐧𝐣𝐨𝐡𝐮𝐫 𝐍𝐝ë𝐫𝐤𝐨𝐦𝐛ë𝐭𝐚𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭.

  📍Fillon dt. 15 Shtator.
  📍Ora 17:30

 • Ç𝗳𝗮𝗿ë 𝗱𝗼 𝘁ë 𝗽ë𝗿𝗳𝗶𝘁𝗼𝗻𝗶:

  📍Prokurimi Publik në Institucionet e Administratës Publike dhe në sektorin privat.
  📍Marrëveshja Kuadër.
  📍Rregullat e Prokurimit Publik, praktikat më të mira në këtë fushë.
  📍Terminologjia, konceptet, parimet ligjore që rregullojnë procedurat e Prokurimit Publik.
  📍Procedurat e Prokurimit Publik në kuadrin e Legjislacionit Shqiptar të Prokurimit Publik.
  📍Përditësimi me ndryshimet e Ligjit të Prokurimeve.
  📍Përgatitja e Dosjes së Tenderit.
  📍Rëndësia e kritereve për kualifikim dhe kritereve per vlerësim në një procedurë prokurimi.
  📍Procedurat e rishikimit të Prokurimit Publik.
  📍Ligjshmëria e veprimeve në procedurat e Prokurimit Publik.

 • 📌 Drejtues, sipërmarrës, specialistë, teknicienë të administratës publike dhe private, ju ftojmë të bëheni pjesë e Trajnimit për të siguruar Burime Njerëzore eficente dhe mbarëvajtje të suksesshme të punës.

  📍Trajnere: IRIS BAJO – Eksperte e Burimeve Njerëzore.

  📍Certifikatë e njohur Ndërkombëtarisht.

  📍Kohëzgjatja: 5-javë

  📍Fillon dt. 14 Shtator.

  📍Ora 17:30

  Regjistrimet kanë filluar.

  SUKSESE! ☀️

 • Vazhdojnë regjistrimet për grupet që do të hapen gjatë Shtatorit.  Kontakto tani: 067 71 74 773

 • Vazhdojnë regjistrimet për grupet që do të hapen gjatë Shtatorit.  Kontakto tani: 067 71 74 773

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni njohuri praktike:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  Fillon: 16 Qershor

  Kohëzgjatja: 5 javë

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni:

  📌Kuptimin e rëndësisë së procesit të këshillimit.

  📌Njohuri të gjithanshme të teorisë dhe teknikave të Këshillimit

  📌Aftësitë e nevojshme në zbatimin e metodave dhe teknikave.

  📌Njohjen dhe aplikimin e kodit të etikës.

  Psikologe-Psikoterapeute: Kristina Qirici

  Fillon 15 Qershor.

 • Për shkak të kërkesës së lartë, do hapim grupin e ri të Trajnimit në dt. 12 Qershor.

 • Workshop për Inteligjencën Emocionale për të rinjtë (18-24 vjeç) me Arlinda Çausholli

  🗓️ Data: 8 Qershor
  ⏰ Koha: 18:00-20:00
  📍 Vendi: Instituti ISSAT- Kompleksi Nobis, hyrja L, kati 6.

  Bashkohuni me ne për një Seminar të rëndësishëm mbi Inteligjencën Emocionale, drejtuar nga gazetarja dhe ekspertja e njohur e komunikimit Arlinda Çausholli.

  Projektuar për të rinjtë e moshës 18-24 vjeç, ky Seminar, do t’ju pajisë me aftësi thelbësore për të njohur emocionet, veten tuaj, hapat për t’u ndjerë mirë dhe të dobishëm në aspekte të ndryshme të jetës.

  Arlinda Çausholli, gazetare dhe eksperte komunikimi me mbi 25 vite përvojë, është Themeluesja e “Fit For Future”, një Program i fokusuar në komunikim, zhvillim personal dhe lidership.
  Ajo është folëse në TEDx, mentore dhe Ambasadore e World Vision për Shqipërinë dhe Kosovën.

  Vendet janë të kufizuara. Regjistrohu tani duke lënë emër, mbiemër nr. kontakti.

 • Një Trajnim mbi Strategjitë e Marketingut në Praktikë. Formati i tij është project-based, intensiv, pro-kreativ dhe i lompletuar!

  Pse ju nevojitet ky Trajnim?

  ✔ Një Strategji Marketingu e zhvilluar mirë mund të krijojë njohjen e markës, të
  nxisë besnikërinë e klientit dhe të rrisë shitjet e produkteve.
  ✔ Konceptoni në mënyrë krijuese dhe të marketoni efektivisht veten tuaj në Treg , produktet dhe shërbimet, apo të nisni një Strategji Biznesi.
  ✔Të bëheni marketerë të suksesshëm, koherentë dhe kompetent në Tregun Dixhital.

  Zgjidh Trajnimin që të përshtatet, investo sot në Profesionin e së nesërmes.
  .
  📋📊🗂

  Fillon në 5 Qershor.

 • 2

  Qershor

  Trajnohuni në një ndër profesionet më të paguara të momentit.

  Ju mund të fitoni një Certifikatë Profesionale në #Java, të njohur Ndërkombëtarisht dhe të përgatiteni për një karrierë si Zhvillues #Java. Mësoni aftësitë e kërkuara, ndërtoni portofolin tuaj. Nuk ka nevojë për përvojë për t’u regjistruar.

  Mundësi #Intershipi për kursantët më të dedikuar.

  Fillon në 2 Qershor.

 • “𝘛𝘶𝘯𝘥𝘯𝘪” 𝘵𝘩𝘦𝘮𝘦𝘭𝘦𝘵 𝘦 𝘯𝘫𝘰𝘩𝘶𝘳𝘪𝘷𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘢𝘧𝘵ë𝘴𝘪𝘷𝘦 𝘵𝘶𝘢𝘫𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦!

  Tregu i Pasurive të Paluajtshme sa vjen dhe përballet me shumë sfida të kontekstit ekonomik dhe të përgatitjes së pamjaftueshme të agjentëve imobilarë.

  𝘒𝘢 𝘨𝘫𝘪𝘵𝘩𝘮𝘰𝘯ë 𝘻𝘨𝘫𝘪𝘥𝘩𝘫𝘦!

  Me #Trajnimin në ISSAT do të fitoni njohuri shumë të vlefshme për t’u apkikuar në përditshmërinë profesionale.

 • Trajnohuni në një nga Profesionet me të kërkuara!

 • Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj!

  Kohëzgjatja 5 javë.

  Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha.

  Fillon në 18 Maj.

 • Çfarë do të përfitoni:

  •Prokurimi Publik në Institucionet e Administratës Publike dhe në sektorin privat.
  • Marrëveshja Kuadër.
  • Rregullat e Prokurimit Publik, praktikat më të mira në këtë fushë.
  •Terminologjia, konceptet, parimet ligjore që rregullojnë proçedurat e Prokurimit
  Publik.
  • Procedurat e Prokurimit  Publik në kuadrin e Legjislacionit shqiptar
  të Prokurimit Publik.
  • Përditësimi me ndryshimet e Ligjit të Prokurimeve.
  • Përgatitja e Dosjes së Tenderit.
  • Rëndësia e kritereve për kualifikim dhe kritereve për vlerësim në
  një procedurë prokurimi.
  • Procedurat  e  rishikimit të Prokurimit  Publik.
  • Ligjshmëria e veprimeve në procedurat e  Prokurimit Publik.

  Fillon në 18 Maj.

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni njohuri praktike:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  Fillon: 8 Maj

  Kohëzgjatja: 5 javë

 • Fillon Trajnimi më i kërkuar në ISSAT!

  Drejtues, sipermarrës, specialistë, teknicienë të administratës private dhe publike, të gjithë ju që synoni një karrierë në Burimet Njerëzore bëhuni pjesë e këtij Trajnimi për të siguruar Burime Njerëzore efiçente dhe mbarëvajtje të suksesshme të punës!

  Kohëzgjatja: 5-javë

  Certifikatë e njohur brenda dhe jashtë vendit.

  Trajnere: IRIS BAJO- Eksperte e Burimeve Njerëzore.

  Fillon dt. 5 Maj.

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni:

  📌Kuptimin e rëndësisë së procesit të këshillimit.

  📌Aftësitë e nevojshme në zbatimin e metodave dhe teknikave.

  📌Njohjen dhe aplikimin e kodit të etikës.

  📌Njohuri të gjithanshme të teorisë dhe teknikave të këshillimit.

  Psikologe – Psikoterapeute: Kristina Qirici

  Fillon 29 Shtator.

 • Mësoni si të fitoni fonde, duke shkruar dhe aplikuar #Projekte profesionale.

  Përvetësoni të gjitha teknikat dhe praktikat e realizimit të një #Projekti të mirëfilltë!

  Kohëzgjatja: 5 javë

  Trajner : Myftar Doci ( Drejtor ekzekutiv i ANTTARC)

  Fillon në 26 Shtator.

 • Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj!

  Kohëzgjatja: 5 javë.

  Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha.

  Fillon në 25 Shtator.

 • 📌𝘕ë 𝘬ë𝘵ë 𝘛𝘳𝘢𝘫𝘯𝘪𝘮 𝘥𝘰 𝘵ë 𝘱ë𝘳𝘷𝘦𝘵ë𝘴𝘰𝘯𝘪:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  📍𝐓𝐫𝐚𝐣𝐧𝐞𝐫𝐞 :
  𝐍𝐚𝐢𝐦𝐞 𝐁𝐨𝐫𝐨𝐯𝐚, 𝐄𝐯𝐞𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐇𝐚𝐬𝐚.

  📍𝐂𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐤𝐚𝐭ë 𝐞 𝐧𝐣𝐨𝐡𝐮𝐫 𝐍𝐝ë𝐫𝐤𝐨𝐦𝐛ë𝐭𝐚𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭.

  📍Fillon dt. 15 Shtator.
  📍Ora 17:30

 • Ç𝗳𝗮𝗿ë 𝗱𝗼 𝘁ë 𝗽ë𝗿𝗳𝗶𝘁𝗼𝗻𝗶:

  📍Prokurimi Publik në Institucionet e Administratës Publike dhe në sektorin privat.
  📍Marrëveshja Kuadër.
  📍Rregullat e Prokurimit Publik, praktikat më të mira në këtë fushë.
  📍Terminologjia, konceptet, parimet ligjore që rregullojnë procedurat e Prokurimit Publik.
  📍Procedurat e Prokurimit Publik në kuadrin e Legjislacionit Shqiptar të Prokurimit Publik.
  📍Përditësimi me ndryshimet e Ligjit të Prokurimeve.
  📍Përgatitja e Dosjes së Tenderit.
  📍Rëndësia e kritereve për kualifikim dhe kritereve per vlerësim në një procedurë prokurimi.
  📍Procedurat e rishikimit të Prokurimit Publik.
  📍Ligjshmëria e veprimeve në procedurat e Prokurimit Publik.

 • 📌 Drejtues, sipërmarrës, specialistë, teknicienë të administratës publike dhe private, ju ftojmë të bëheni pjesë e Trajnimit për të siguruar Burime Njerëzore eficente dhe mbarëvajtje të suksesshme të punës.

  📍Trajnere: IRIS BAJO – Eksperte e Burimeve Njerëzore.

  📍Certifikatë e njohur Ndërkombëtarisht.

  📍Kohëzgjatja: 5-javë

  📍Fillon dt. 14 Shtator.

  📍Ora 17:30

  Regjistrimet kanë filluar.

  SUKSESE! ☀️

 • Vazhdojnë regjistrimet për grupet që do të hapen gjatë Shtatorit.  Kontakto tani: 067 71 74 773

 • Vazhdojnë regjistrimet për grupet që do të hapen gjatë Shtatorit.  Kontakto tani: 067 71 74 773

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni njohuri praktike:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  Fillon: 16 Qershor

  Kohëzgjatja: 5 javë

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni:

  📌Kuptimin e rëndësisë së procesit të këshillimit.

  📌Njohuri të gjithanshme të teorisë dhe teknikave të Këshillimit

  📌Aftësitë e nevojshme në zbatimin e metodave dhe teknikave.

  📌Njohjen dhe aplikimin e kodit të etikës.

  Psikologe-Psikoterapeute: Kristina Qirici

  Fillon 15 Qershor.

 • Për shkak të kërkesës së lartë, do hapim grupin e ri të Trajnimit në dt. 12 Qershor.

 • Workshop për Inteligjencën Emocionale për të rinjtë (18-24 vjeç) me Arlinda Çausholli

  🗓️ Data: 8 Qershor
  ⏰ Koha: 18:00-20:00
  📍 Vendi: Instituti ISSAT- Kompleksi Nobis, hyrja L, kati 6.

  Bashkohuni me ne për një Seminar të rëndësishëm mbi Inteligjencën Emocionale, drejtuar nga gazetarja dhe ekspertja e njohur e komunikimit Arlinda Çausholli.

  Projektuar për të rinjtë e moshës 18-24 vjeç, ky Seminar, do t’ju pajisë me aftësi thelbësore për të njohur emocionet, veten tuaj, hapat për t’u ndjerë mirë dhe të dobishëm në aspekte të ndryshme të jetës.

  Arlinda Çausholli, gazetare dhe eksperte komunikimi me mbi 25 vite përvojë, është Themeluesja e “Fit For Future”, një Program i fokusuar në komunikim, zhvillim personal dhe lidership.
  Ajo është folëse në TEDx, mentore dhe Ambasadore e World Vision për Shqipërinë dhe Kosovën.

  Vendet janë të kufizuara. Regjistrohu tani duke lënë emër, mbiemër nr. kontakti.

 • Një Trajnim mbi Strategjitë e Marketingut në Praktikë. Formati i tij është project-based, intensiv, pro-kreativ dhe i lompletuar!

  Pse ju nevojitet ky Trajnim?

  ✔ Një Strategji Marketingu e zhvilluar mirë mund të krijojë njohjen e markës, të
  nxisë besnikërinë e klientit dhe të rrisë shitjet e produkteve.
  ✔ Konceptoni në mënyrë krijuese dhe të marketoni efektivisht veten tuaj në Treg , produktet dhe shërbimet, apo të nisni një Strategji Biznesi.
  ✔Të bëheni marketerë të suksesshëm, koherentë dhe kompetent në Tregun Dixhital.

  Zgjidh Trajnimin që të përshtatet, investo sot në Profesionin e së nesërmes.
  .
  📋📊🗂

  Fillon në 5 Qershor.

 • 2

  Qershor

  Trajnohuni në një ndër profesionet më të paguara të momentit.

  Ju mund të fitoni një Certifikatë Profesionale në #Java, të njohur Ndërkombëtarisht dhe të përgatiteni për një karrierë si Zhvillues #Java. Mësoni aftësitë e kërkuara, ndërtoni portofolin tuaj. Nuk ka nevojë për përvojë për t’u regjistruar.

  Mundësi #Intershipi për kursantët më të dedikuar.

  Fillon në 2 Qershor.

 • “𝘛𝘶𝘯𝘥𝘯𝘪” 𝘵𝘩𝘦𝘮𝘦𝘭𝘦𝘵 𝘦 𝘯𝘫𝘰𝘩𝘶𝘳𝘪𝘷𝘦 𝘥𝘩𝘦 𝘢𝘧𝘵ë𝘴𝘪𝘷𝘦 𝘵𝘶𝘢𝘫𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘦𝘴𝘪𝘰𝘯𝘢𝘭𝘦!

  Tregu i Pasurive të Paluajtshme sa vjen dhe përballet me shumë sfida të kontekstit ekonomik dhe të përgatitjes së pamjaftueshme të agjentëve imobilarë.

  𝘒𝘢 𝘨𝘫𝘪𝘵𝘩𝘮𝘰𝘯ë 𝘻𝘨𝘫𝘪𝘥𝘩𝘫𝘦!

  Me #Trajnimin në ISSAT do të fitoni njohuri shumë të vlefshme për t’u apkikuar në përditshmërinë profesionale.

 • Trajnohuni në një nga Profesionet me të kërkuara!

 • Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj!

  Kohëzgjatja 5 javë.

  Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha.

  Fillon në 18 Maj.

 • Çfarë do të përfitoni:

  •Prokurimi Publik në Institucionet e Administratës Publike dhe në sektorin privat.
  • Marrëveshja Kuadër.
  • Rregullat e Prokurimit Publik, praktikat më të mira në këtë fushë.
  •Terminologjia, konceptet, parimet ligjore që rregullojnë proçedurat e Prokurimit
  Publik.
  • Procedurat e Prokurimit  Publik në kuadrin e Legjislacionit shqiptar
  të Prokurimit Publik.
  • Përditësimi me ndryshimet e Ligjit të Prokurimeve.
  • Përgatitja e Dosjes së Tenderit.
  • Rëndësia e kritereve për kualifikim dhe kritereve për vlerësim në
  një procedurë prokurimi.
  • Procedurat  e  rishikimit të Prokurimit  Publik.
  • Ligjshmëria e veprimeve në procedurat e  Prokurimit Publik.

  Fillon në 18 Maj.

 • Në këtë Trajnim do të përvetësoni njohuri praktike:

  📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP.
  📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre.
  📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë.
  📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit.
  📍Kërkesat mbi kontrollin e brendshëm dhe të jashtëm të cilësisë.

  Fillon: 8 Maj

  Kohëzgjatja: 5 javë

 • Fillon Trajnimi më i kërkuar në ISSAT!

  Drejtues, sipermarrës, specialistë, teknicienë të administratës private dhe publike, të gjithë ju që synoni një karrierë në Burimet Njerëzore bëhuni pjesë e këtij Trajnimi për të siguruar Burime Njerëzore efiçente dhe mbarëvajtje të suksesshme të punës!

  Kohëzgjatja: 5-javë

  Certifikatë e njohur brenda dhe jashtë vendit.

  Trajnere: IRIS BAJO- Eksperte e Burimeve Njerëzore.

  Fillon dt. 5 Maj.