Trajnohuni në një ndër profesionet më të paguara të momentit.

Ju mund të fitoni një Certifikatë Profesionale në #Java, të njohur Ndërkombëtarisht dhe të përgatiteni për një karrierë si Zhvillues #Java. Mësoni aftësitë e kërkuara, ndërtoni portofolin tuaj. Nuk ka nevojë për përvojë për t’u regjistruar.

Mundësi #Intershipi për kursantët më të dedikuar.

Fillon në 2 Qershor.

Shpërndaje këtë Njoftim, Zgjidhni platformën tuaj!