issat

Home/issat

issat

About issat

This author has not yet filled in any details.
So far issat has created 51 blog entries.

Trajnimi “Psikologji Këshillimi”

2023-09-20T12:19:21+02:00

Në këtë Trajnim do të përvetësoni: 📌Kuptimin e rëndësisë së procesit të këshillimit. 📌Aftësitë e nevojshme në zbatimin e metodave dhe teknikave. 📌Njohjen dhe aplikimin e kodit të etikës. 📌Njohuri të gjithanshme të teorisë dhe teknikave të këshillimit. Psikologe - Psikoterapeute: Kristina Qirici Fillon 29 Shtator.

Trajnimi “Psikologji Këshillimi”2023-09-20T12:19:21+02:00

Trajnimi “Marrëdhënie Ndërkombëtare & Diplomaci”

2023-09-15T16:07:08+02:00

Për të gjithë ju që synoni një karrierë në fushën e Marrëdhënieve Ndërkombëtare dhe dëshironi të merrni eksperiencën më të mirë diplomatike rezervoni vendin tuaj! Kohëzgjatja: 5 javë. Me ish-Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Z. Mal Berisha. Fillon në 25 Shtator.

Trajnimi “Marrëdhënie Ndërkombëtare & Diplomaci”2023-09-15T16:07:08+02:00

🍱𝐓𝐫𝐚𝐣𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞 𝐫ë𝐧𝐝ë𝐬𝐢 𝐣𝐞𝐭𝐢𝐤𝐞!

2023-09-14T13:47:07+02:00

📌𝘕ë 𝘬ë𝘵ë 𝘛𝘳𝘢𝘫𝘯𝘪𝘮 𝘥𝘰 𝘵ë 𝘱ë𝘳𝘷𝘦𝘵ë𝘴𝘰𝘯𝘪: 📍Si të hartosh dhe implementosh një sistem HACCP. 📍Parimet e ISO 22000 mbi Sigurinë Ushqimore dhe implementimi i tyre. 📍Baza ligjore Europiane dhe ajo Shqiptare mbi Sigurinë e Ushqimit, normat dhe kërkesat e cilësisë. 📍Vlerësimi i riskut në Industrinë Ushqimore dhe rëndësia e monitorimit. [...]

🍱𝐓𝐫𝐚𝐣𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞 𝐫ë𝐧𝐝ë𝐬𝐢 𝐣𝐞𝐭𝐢𝐤𝐞!2023-09-14T13:47:07+02:00

🔖𝗣𝘀𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗸𝘂𝗿𝗶𝗺𝗲𝘁 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝗲 ë𝘀𝗵𝘁ë 𝗧𝗿𝗮𝗷𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗺ë 𝗶 𝗸ë𝗿𝗸𝘂𝗮𝗿 𝗻ë 𝗜𝗦𝗦𝗔𝗧?

2023-09-14T13:39:17+02:00

Ç𝗳𝗮𝗿ë 𝗱𝗼 𝘁ë 𝗽ë𝗿𝗳𝗶𝘁𝗼𝗻𝗶: 📍Prokurimi Publik në Institucionet e Administratës Publike dhe në sektorin privat. 📍Marrëveshja Kuadër. 📍Rregullat e Prokurimit Publik, praktikat më të mira në këtë fushë. 📍Terminologjia, konceptet, parimet ligjore që rregullojnë procedurat e Prokurimit Publik. 📍Procedurat e Prokurimit Publik në kuadrin e Legjislacionit Shqiptar të Prokurimit Publik. [...]

🔖𝗣𝘀𝗲 𝗣𝗿𝗼𝗸𝘂𝗿𝗶𝗺𝗲𝘁 𝗣𝘂𝗯𝗹𝗶𝗸𝗲 ë𝘀𝗵𝘁ë 𝗧𝗿𝗮𝗷𝗻𝗶𝗺𝗶 𝗺ë 𝗶 𝗸ë𝗿𝗸𝘂𝗮𝗿 𝗻ë 𝗜𝗦𝗦𝗔𝗧?2023-09-14T13:39:17+02:00

“Inovacione dhe Risi në IT”

2023-09-14T13:36:16+02:00

Drejtuesja e Institutit "ISSAT", Ilda Mejdani Jeha. Sot, gjatë Konferencës online për Projektin: "Inovacione dhe Risi në IT". 𝗦ë 𝘀𝗵𝗽𝗲𝗷𝘁𝗶, 𝗪𝗲𝗯𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗲𝗸𝘀𝗸𝗹𝘂𝘇𝗶𝘃𝗲 𝗻𝗴𝗮 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗲𝗿𝘁ë 𝘁ë 𝗵𝘂𝗮𝗷.

“Inovacione dhe Risi në IT”2023-09-14T13:36:16+02:00

𝑺𝒚𝒏𝒐𝒏𝒊 𝒌𝒂𝒓𝒓𝒊𝒆𝒓ë 𝒏ë 𝑩𝒖𝒓𝒊𝒎𝒆𝒕 𝑵𝒋𝒆𝒓ë𝒛𝒐𝒓𝒆?!

2023-09-14T13:38:01+02:00

📌 Drejtues, sipërmarrës, specialistë, teknicienë të administratës publike dhe private, ju ftojmë të bëheni pjesë e Trajnimit për të siguruar Burime Njerëzore eficente dhe mbarëvajtje të suksesshme të punës. 📍Trajnere: IRIS BAJO - Eksperte e Burimeve Njerëzore. 📍Certifikatë e njohur Ndërkombëtarisht. 📍Kohëzgjatja: 5-javë 📍Fillon dt. 14 Shtator. 📍Ora 17:30 Regjistrimet [...]

𝑺𝒚𝒏𝒐𝒏𝒊 𝒌𝒂𝒓𝒓𝒊𝒆𝒓ë 𝒏ë 𝑩𝒖𝒓𝒊𝒎𝒆𝒕 𝑵𝒋𝒆𝒓ë𝒛𝒐𝒓𝒆?!2023-09-14T13:38:01+02:00

Vizitë zyrtare e Z.René van der Linden

2023-09-14T13:28:12+02:00

Sot në "ISSAT", gjatë vizitës zyrtare të Z.René van der Linden, ish- President i Asamblesë Parlamentare të Këshilit të Evropës dhe President Honorifik i Parlamentit Evropian. Në takim, u diskutua mbi veprimtarinë dhe kontributin e Institutit "ISSAT" në krijimin e Elitës profesionale të vendit. Në mënyrë të veçantë u vlerësua [...]

Vizitë zyrtare e Z.René van der Linden2023-09-14T13:28:12+02:00

Title

Go to Top